Knjiga - priročnik "V utripu življenja" Minerali dr. Schüsslerja

Priročnik o celičnih mineralnih soleh dr. Schüsslerja je prva strokovna literatura s tega področja v slovenskem jeziku. Premagovanje vsakodnevnih zdravstvenih težav in kroničnih bolezni - izziv, s katerim se danes sooča vse več ljudi! Minerali dr. Schüsslerja krepijo vitalnost in moč samozdravljenja mladih in starih, tako fizično kot psihično. Ta sodoben in praktičen vodnik nudi vse informacije, ki so potrebne za uporabo 12 mineralnih soli in dopolnilnih sredstev dr. Schüsslerja.
 
To avtorsko delo je bestseller v Nemčiji.
 
O AVTORICI
 
Margit Müller-Frahling (M.A.) je svetovalka, učiteljica in pisateljica na področju "Biokemije po dr. Schüsslerju". Zaključila je dodatna usposabljanja s področja prehranskega svetovanja in psihologije / psihoterapije. Doma in v tujini vodi predavanja in seminarje. S pomočjo mineralov dr. Schüsslerja je popolnoma premagala svoje zdravstvene težave. Na tem področju je dejavna že 20 let. Je vodja nemškega in evropskega inštituta za biokemijo dr. Schüsslerja (www.institut-fuer-biochemie.de), kjer se med drugim zbirajo in vrednotijo poročila o izkušnjah z mineralnimi solmi. Poleg tega se ukvarja s celostnim zdravljenjem. Razvila je tudi bazno kopel z dodatkom magnezija pod imenom New Minerals Basenbad mit dem Plus an Magnesium. Na svojem blogu www.mueller-frahling.de redno poroča o svojih izkušnjah in spoznanjih s področja kislinsko-baznega ravnovesja in Schüsslerjevih soli.
 
ISBN 978-961-290-171-4
Cena: 24,90 EUR
Poštnina: 3,50 EUR

Načini plačila: bančno nakazilo ali po povzetju.
 
Nakup knjige
Košarica
Nazaj
Inštitut za podporo zdravju d.o.o.
Dvorec Jelen
Ljubljanska cesta 1, 4000 Kranj
telefon: 041 741 692
info@podporazdravju.si
Kopiranje in distribucija vsebine internetne strani brez našega pisnega dovoljenja sta prepovedana. Vse pravice pridržane - 2021