Izobraževanja

Predavanja
Predavanja
Delavnice
Delavnice
Akademija
Akademija
Knjige
Knjige
Brezplačno
Brezplačno
 

Najnovejša izobraževanja

fotografija_izobrazevanja_naslovna
Certificiran program izobraževanja po standardih Evropske platforme za biokemijo po dr. Schüsslerju
Na Inštitutu za podporo zdravju izvajamo izobraževanja za usposabljanje certificiranega svetovalca / svetovalke za „Schüsslerjeve mineralne soli“ po standardih Evropske platforme za biokemijo po dr. Schüsslerju.

V štirih zaporednih modulih boste poglabljali svoje teoretično in praktično znanje za uspešno uporabo Schüsslerjevih soli v praksi.

fotografija_izobrazevanja_naslovna
1. Modul - Osnovnih 12 mineralnih soli dr. Schüsslerja in osnove analize obraza
Udeležba na 1. Modulu vam bo dala praktična znanja, izkušnje in orodja, da boste lahko Schüsslerjeve soli učinkovito uporabili v svoji praksi in / ali v domačem okolju.
Glede na vaše potrebe se lahko udeležite le osnovnega Modula 1, ki je namenjen osnovnim dvanajstim mineralnim solem dr. Schusslerja in njihovi uporabi v praksi.
fotografija_izobrazevanja_naslovna
2. Modul - Prepoznavanje signalov telesa in ustrezne kombinacije Schusslerjevih soli
Nadaljevalno izobraževanje nudi praktične veščine za »prevajanje« fizičnih, psihičnih in čustveih signalov telesa v delovna območja mineralnih soli in določitev korakov za izbiro kombinacij za posamezne težave.
fotografija_izobrazevanja_naslovna
3. Modul - Dopolnilne mineralne soli dr. Schüsslerja
Dopolnilne soli dr. Schüsslerja so pomembne za razširjen obseg uporabe ter doseganje še boljših uspehov v praksi. Čeprav so v telesu prisotne le v sledovih, pa so bistvene za naše zdravo delovanje saj podpirajo pomembne procese v našem telesu.
fotografija_izobrazevanja_naslovna
4. Modul - Praktično usposabljanje za svetovanje s celostnim pristopom
Zadnji modul nudi praktične veščine in orodja za celosten pristop k obravnavi posameznika.

Pri delu s Schüsslerjevimi solmi ne gledamo le na težavo posameznika, temveč tudi na ravnovesje celote. Pri tem preverjamo fizične in psihične signale telesa, potrebo po določeni vrste hrane in prepoznavamo pomanjkanja mineralnih soli preko analize obraza.
Inštitut za podporo zdravju d.o.o.
Dvorec Jelen
Ljubljanska cesta 1, 4000 Kranj
telefon: 041 741 692
info@podporazdravju.si
Spletni studio: G-SOFT
Kopiranje in distribucija vsebine internetne strani brez našega pisnega dovoljenja sta prepovedana. Vse pravice pridržane - 2019