Nasveti

Otroci in mladostniki
Otroci in mladostniki
Pogoste
težave
Pogoste> težave
Sijoča
vitalnost
šport
Podpora športnikom
Podpora športnikom
Podpora
za psiho
Podpora za psiho

Najnovejši nasveti

fotografija_nasveta_naslovna
Težave s pretiranim apetitom
Prekomerna želja, če se pojavlja neprestano in se porabljene kalorije ne porabijo s telesno aktivnostjio lahko dolgoročno vodi do debelosti. Ljudje z močnim apetitom ponavadi jemo več, kot do točke ko smo že siti. Občutek sitosti nam možgani sporočijo šele 15 min po zaužitju hrane. Zato nam je pogosto žal, da smo pojedli takšno količino hrane, a se prej nismo zmogli zaustaviti.
fotografija_nasveta_naslovna
Schüsslerjeve mineralne soli za otroke
Schüsslerjeve celične soli so zelo primerne za lajšanje težav pri dojenčkih in otrocih. So enostavne za uporabo, ker jih ni potrebno pogoltniti in jih otroci enostavno raztopijo v ustih. Zelo pomembno je, da ne povzročajo neželenih učinkov. Schüsslerjeve soli zato ne bi smele manjkati v nobeni domači omarici za zdravila.
fotografija_nasveta_naslovna
Akne
Predvsem najstniki, pa tudi odrasli, trpijo zaradi aken. Težava ni nevarna, vendar pa lahko pomembno vpliva na naše psihično počutje. Zaradi težav z videzom kože med puberteto imajo najstniki nižjo samopodobo. To lahko vodi celo v socialni umik in depresivno razpoloženje.
Inštitut za podporo zdravju d.o.o.
Dvorec Jelen
Ljubljanska cesta 1, 4000 Kranj
telefon: 041 741 692
info@podporazdravju.si
Izdelava: G-SOFT
Kopiranje in distribucija vsebine internetne strani brez našega pisnega dovoljenja sta prepovedana. Vse pravice pridržane - 2019